Kik vagyunk?

a-bolt egy fiatal, dinamikusan fejlődő webáruház ahol háztartási cikkeket, baba-mama holmikat és állateledelt vásárolhatsz.

A boltunk csapata már régóta jelen van az internetes kereskedelemben. Eddig, cégünk más arculattal és profillal, főként nagykereskedések kiszolgálásával foglalkozott. Profilváltást követően, elsősorban magánszemélyeket szolgálunk ki. Büszkék vagyunk arra, hogy örökölt háttér és támogatás nélkül, saját erőnkből építettük fel, áruházunk folyton megújuló kínálatát.

Rohanó világunkban egyre több internetes áruház nyílik. a-bolt.hu nem csupán egy a sok közül! A-Bolt az a hely, ahol a vásárló a legfontosabb. Minden vevőnket különleges bánásmódba részesítünk, visszajelzéseiket figyelembe vesszük és igyekszünk kielégíteni az egyedi igényeket is. Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóinkkal fenntartott kommunikációra, az áruház folyamatosan megújuló, bővülő kínálatára.

Külföldi központú cégünk az árukat közvetlenül a gyártótól szerezi be. Fontos szempontnak tartjuk a gyors, pontos kiszolgálást, a szakszerű csomagolást, hogy a megrendelt áru sérülés nélkül a legrövidebb idő alatt a megrendelőhöz érkezzen.

Ezért választottuk mottóul József Attila örök érvényű sorait.

„Dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
úgy érdemes.”

Reméljük minél előbb vásárlóink sorában üdvözölhetjük!

a-bolt Csapata